A családalapítás jegyében főzőcskézünk. Ha összejön, igyekszem minden héten főzni. Ezt hét közben tehetem meg igazából, mert hétvégén vagy az én szüleimnél ebédelünk, vagy megyünk Szecsőre Andris szüleihez, így akkor sem kell. Tehát maradnak a hétközbeni ebédek, esetleg vacsorák. Ezen a héten Andris készítette el az általam szándékozott sárgaborsó főzeléket szüreti pörkölttel - isteni lett. Olyan fáradt voltam csütörtökön, hogy mikor hazaértem munka után, már nem bírtam megcsinálni. De most én készítem a lencsefőzeléket, csak virslivel lesz - még elég kemény. És lehet, hogy az is marad, mert nem áztattam be hosszú időre, csak pár órára és főleg nem ártézi vízbe... Mama szerint az megpuhítja a héját. Igaz, van Tisza-szállói víz, abból tettem a főzőlébe. Remélem, nem lesz rossz.